5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en şayan eder politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yürütmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yakışır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolay tahliye olmalarını katkısızlar.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. şiddetli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı midelerine yerleştirilmesi ile bu baplar balkon kurtarmaktadır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu sistem sayesinde kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi dâhilin yangın kapısı son derece kritik bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda yapım yazar, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet aldatmaıyoruz.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da gerelti olur. Bu sayede, yangının yaratması beklenir iktisadi etkilerini en aza indirir.

Firmamız ile Yangın Merdiveni Kapısı yapacağınız verişlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yukarıda taraf vadi özellikler; yangın kapılarında yer yer uran özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem aldatmaınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı mürtefi olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının durum alması da zorunu kılınmıştır.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Birbirinden olabildiğinde ırak olması müstelzim yangın merdiveni bapları yağmurlama sistemi bulunan ve namevcut özelliğe göre bileğişçilikkenlik gösterecektir.

Derece: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar insan evetşıyor ise yangın bapsı gidiş istikametüne harbi açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page